De Ijzeren Man

Veel te beleven op en rondom de IJzeren Man! Prachtige natuur Wandel- en fietsroutes Omgeving Den Bosch Nationaal Monument Kamp Vught

IJzeren Man Vught – Het langste strand van Brabant! Lunch, borrel, restaurant Vergaderen en feesten Recreatie en activiteiten

De Ijzeren Man 23

De Ijzeren Man 68

De Ijzeren Man 58

Welkom op de website van Watersportvereniging IJzeren Man. De vereniging heeft haar thuishaven op het schitterende meer De IJzeren Man, gelegen in de bossen van Vught.De inhoud van deze site is bedoeld voor leden van de vereniging en andere belangstellenden.

De Ijzeren Man 5

Zeemeermin-/man zwemmen. Nieuwe activiteit voor meisjes en jongens! Bij ons kun je nu ook zeemeermin zwemmen. Super leuk, vooral voor feestjes.

De Ijzeren Man 29

De Ijzeren Man 13

De Ijzeren Man 105

Welkom op de website van Hengstenhouderij De IJzeren Man De nieuwe hengstenfolder 2018 is weer beschikbaar! Aanvragen kan via het contactformulier op de website of via [email protected]

De Volksloopronde door de IJzeren Man is 3,5 km. Hieronder kan je het parkoers op een kaart bekijken en rondetijden van lopers vergelijken.

Recreatiegebied de IJzeren Man Weert. Recreatiegebied de IJzerenman Weert is een veelzijdig sport-, ontspan- en recreatiegebied in Weert. Kom zwemmen bij Zwembad De IJzeren Man, ontspan op natuurcamping Wega en geniet van een diner bij Partycentrum de …

…. op de website van schaatsvereniging “de Vughtse IJsclub”. Schaatsvereniging voor Vught, ‘s-Hertogenbosch en omstreken. IJsclub voor jong en oud, “kruk en crack”, wedstrijdrijder en recreant.

“De IJzeren Man” beschikt over een goed geoutilleerde zetterij, waar alle benodigde hoek- en afwerkprofielen in eigen beheer worden geproduceerd.

Fitt-Outdoor actief op bos & strandlocatie de IJzeren Man. Water, strand en bos. De IJzeren Man biedt alle elementen voor een ontspannen activiteit in de buitenlucht.

De Ijzeren Man 87

De Ijzeren Man 12

De Ijzeren Man 107